Hankkeen ensimmäinen kuukausi

Byodroid / Yleinen / Hankkeen ensimmäinen kuukausi

Byodroid eli BYOD, Android ja sekalaitteet oppimisympäristöissä -hankkeen ensimmäinen kuukausi on nyt takana. Kuten kaikissa hankkeissa alussa rattaiden pyörimään laittaminen vie oman aikansa. Kuukauden aikana olemme ehtineet kuitenkin tehdä yhtä ja toista. Alkukuusta me koordinaattorit kävimme paikan päällä tutustumassa sekä Jyväskylän Lehtisaaren kouluun kuin Espoonlahden yläkouluun ja Espoonlahden lukioon. Näin myös yhteistyökoulujen henkilöt tulivat tutuiksi.

Samaan aikaan aloitimme Sometekin Ilkka Olanderin kanssa näiden sivujen rakentamisen. Ilkka teki upeaa työtä ja hankkeen graafinen ilme kokonaisuudessaan on nyt valmis. Näillä sivuilla tullaan julkaisemaan kaikki merkittävä aineisto hankkeen tuotoksista. Kannattaa seurata myös Facebookin BYODroid-ryhmää ja Twitterissä julkaisemme hastagilla #byodroid.

Ensimmäinen varsinainen suunnittelupalaveri pidettiin Savutuvan apajan rauhoittavissa maisemissa jossa hahmottelimme aikatauluja, tavoitteita ja tärkeimpiä foorumeja joissa meidän on syytä olla mukana. Samalla kuvasimme esittelyvideota, joka julkaistaan lähiaikoina.

Loppukuu menikin sitten jo hanketta esitellen. Ensin allekirjoittanut kävi Konneveden Löytöretki-tapahtumassa esittelemässä hanketta yhdessä yhteistyökumppaneiden Edutukku Oy:n ja Samsungin kanssa. Saman viikon loppupuoliskolla Timo kävi Prorexi-tapahtumassa verkostoitumassa.

Kaikkinensa ensimmäinen kuukausi meni hanketta käynnistellessä. Nyt edessä on varsinainen louhinta ja tiedon jakaminen.

Jarkko

Lue myös nämä

Kommentoi

BYODROID
BYODROID -HANKE

byodroid2014 (at) gmail.com

HANKEKOORDINAATTORIT

Jarkko Sairanen
puh. 040-341 4843
@JackSickness

Timo Ilomäki
puh. 040-341 4825
@ilotimo
Seuraa meitä