Byodroid-hanke Joensuun SciEdu2015-tapahtumassa

Byodroid / Yleinen / Byodroid-hanke Joensuun SciEdu2015-tapahtumassa

Hankkeen koordinaattoreina olimme pitämässä pajaa omien laitteiden tuomisesta kouluun. Pajatoiminta oli tällä kertaa rentoa ja innostunutta keskustelua opettajien ja vanhempien kanssa. Välillä pysyttiin asiassa ja välillä aiheet menivät hyvinkin moneen suuntaan.

Timolla oli myös oma luento rehtoreille sosiaalisen median käytöstä. Olennainen löytyy seuraavasta diasarjasta:

 

Tunnelmia itse tapahtumasta kokosin seuraavaan videoon:

Itse SciEdu ja SciFest -tapahtuma oli huikean positiivinen kokemus. Peruskoululaisten vetämät pajat ja esitykset antoivat hienon kokemuksen informaalisesta oppimisesta. Robottitaistelussa mukana olleet lapset olivat saattaneet rakentaa omaa robottiaan kuukauden päivät kotona omasta tahdostaan. Joensuun kaupungin ja Joensuun tiedeseuran yhdessä toteuttama tapahtuma oli iloinen ja hyväntuulinen tapahtuma. Järjestäjät ovat tehneet erinomaista työtä.

Jarkko
Jarkko
Hankkeen koordinaattori. Filosofian, psykologian, elämänkatsomustiedon ja uskonnon opettaja Jyväskylän koulutuskuntayhtymän lukioissa. Työvälineinä Win8, MacBook Pro ja iPad, Android-puhelin ja tabletti. eTutor, verkkopedagoginen tukihenkilö, videokouluttaja, Tiimilukio-opettaja, tiedotusvastaava.
Lue myös nämä

Kommentoi

BYODROID
BYODROID -HANKE

byodroid2014 (at) gmail.com

HANKEKOORDINAATTORIT

Jarkko Sairanen
puh. 040-341 4843
@JackSickness

Timo Ilomäki
puh. 040-341 4825
@ilotimo
Seuraa meitä